Framtidens Specialistläkare

Datum: 7 - 9 sep, 2016

Plats: Malmö Arena, Malmö

Välkommen till Framtidens Specialistläkare 2016, 7-9 september i Malmö!

Sveriges största kongress med ST i fokus, Framtidens Specialistläkare, välkomnar landets alla blivande ST-läkare, ST-läkare, handledare, studierektorer, chefer, sjukvårdshuvudmän, politiker, beslutsfattare och andra viktiga yrkesgrupper som arbetar med ST till utbildning. För specialister ges fortbildning, som del i det livslånga lärandet. Kongressen är en spännande gemensam nationell arena. Här är det lätt att mötas och att lära känna varandra!

Utbildning och fortbildning i världsklass för alla
Varje dag arrangeras ett mycket stor program med speciellt fokus på ST med ledarskap, vetenskap, kommunikation. Samarbetet med Svenska Läkaresällskapet fördjupas i år med fler föredrag kring etik, global hälsa och vetenskap. Liksom tidigare år finns också ett omfattande samarbete med alla stora aktörer inom hälso-och sjukvården samt med landets regioner och landsting.

Årets program är större än någonsin och med ännu fler kurser. Till vår kurs i “Etik, mångfald och jämlikhet” finns det plats för alla i det stora Arenarummet. Delmål, eller del av delmål, i ST kan tillgodoräknas och ger kursintyg efter inlämnad kvalitetsutvärdering. Läs mer om programmet och kurserna på www.framtidenslakare.se Framtidens Specialistläkare har fått höga betyg efter varje kongress och genomgår extern kvalitetsgranskning fortlöpande.

Nu har anmälan öppnat och med ett generöst “all-inclusive” koncept
I avgiften ingår resor inom Malmö till/från kongressen, all utbildning, fika varje dag samt en fin varm lunch vid sittande bord, underhållning på kongressen, utställning och en mingelkväll på Malmö Arena samt en festkväll i Malmö stad.

Anmäl Dig på www.framtidenslakare.se och upptäck alla nyheter samt många spännande föredrag!

Väl mött och med varma hälsningar från hela organisationskommittén

Ola Björgell, kongresspresident FSL