Välkommen till nya sfai.se!

OBS! Vi har noterat att det är vissa problem med Internet Explorer 8, vi jobbar på saken och försöker få sidan tillfredställande även för er som använder den. Notera dock att det är en föråldrad webbläsare som dras med en massa problem. Uppgraderingen, Internet Explorer 9, släpptes för 4 år sedan och den aktuella versionen är 11.

Ett öppnare, modernare SFAI!

Mattias utomhusDu har hittat till den nya hemsidan. Målsättningen är att modernisera både layout och funktion så att det blir lättare att hitta info och att lägga upp ny. Riktlinjer och kalender är fortsatta huvudingredienser, men delföreningarna lyfts fram då de får egna startsidor (kolla uppe till höger). Formatet anpassar sig till skärmstorleken så att du kan läsa riktlinjer, hitta kontaktuppgifter och kolla kurser i din smart-phone eller läsplatta. På sikt kommer vi att starta en utbildningsportal för föreläsningar, podcaster, e-learning mm. Styrelsemedlemmar får möjlighet att administrera huvudsidan, och delföreningarna som så önskar kan själva styra sina sidor (mejla till hemsidan enl nedan så berättar vi hur det går till)!

Ansvariga för hemsidan är Mattias Schindele (webansvarig) och Markus Falk (webmaster). Vill du kontakta oss, annonsera om en kurs, lägga upp en nyhet – skicka ett mejl till hemsidan@sfai.se!
Vi vill gärna också få feedback på den nya sidan, både det vi missat och som blivit fel och gärna förslag på förbättringar.

Tidningsredaktören Olof Ekre nås på tidningen@sfai.se och vår ordförande finns på styrelsen@sfai.se.

Mattias Schindele