Stötta forskningen inom operations- och intensivvård

OPERATIONS- & INTENSIVVÅRDSFONDEN är Sveriges första fond för stöttning av forskning inom operations- och intensivvård och täcker utveckling av vetenskap inom såväl generell anestesi (narkos), bedövningar och intensivvård.

Fonden drivs av Svensk förening för anestesi och intensivvård och delar årligen ut ett stipendium till de forskare som visat störst nytta för patienter och anhöriga genom sina projekt. Ansökningarna granskas av en vetenskaplig kommitté med expertkunskap inom respektive område och stipendiet delas ut en gång per år i september.

Skänk ett bidrag till fonden

Banköverföring

Bankgiro: 5952-3332

eller

IBAN:  SE59 5000 0000 0562 4111 9125
BIC: ESSESESSXXX
Adress: SEB, 106 40 Stockholm

Ange referens ‘Forskningsfond 999’. Skriv även din epostadress om det är ok att vi kontaktar dig! Skriv i referensen “OK att mitt namn publiceras” om ditt namn får står med i listor över givare till fonden. Tack på förhand!

SFAI söker för närvarande 90-bankgiro.

GDPR policy: vi samlar och sparar inte uppgifter om dig mer än vad det står i bankgirot och lämnar inte dina uppgifter vidare mer än att ditt namn kan stå med i vår redovisning av årets givare. Du kan när som helst be om att vi lämnar bort ditt namn från vår årsrapport.