Modern luftvägshantering för specialistläkare

Datum: 1 - 4 okt, 2024

Plats: Krusenbergs Herrgård, Knivsta/Uppsala

Nästa tillfälle av kursen “Modern luftvägshantering” för anestesi- och ÖNH-läkare kommer att ges 1-4 oktober 2024 på Krusenbergs Herrgård nära Uppsala.

Kursen består av en blandning av aktuella föreläsningar, intressanta falldiskussioner och strukturerade wokshops för att öva de senaste och kliniskt relevanta teknikerna. Målgrupp är främst specialistläkare inom anestesi och intensivvård men i mån av plats även specialistläkare inom ÖNH.

OBS: SISTA anmälningsdag 15/7! Platsantalet är begränsat till 25 deltagare för narkosläkare och 5 deltagare för ÖNH-läkare. Möjlighet att skriva sig på en reservplatslista finns, dessa fördelas i mån av kapacitet en vecka efter sista anmälningsdatum (2024-07-22).

Alla kursdeltagare måste skicka in en obligatorisk fallpresentation av en utmanande luftväg som man har varit med om (i powerpoint kompatibelt format, max 3 slides) till robert.sutterlin@uu.se senast 2024-09-02. Fokusera på knäckfrågan i luftvägshanteringen. Fallen används under gruppdiskussionerna som hålls vid flera tillfällen under kursen.

Kursen hålls av SFAIÖPs styrelse och inbjudna föreläsare.

Missa inte detta SFAIÖP-original sedan 1997!

Anmäl dig här! (registrering krävs)

Till anmälan för utställare (registrering krävs)


Här finns herrgården: